Foto-expositie

Tijdens de feestweek is er een foto-expositie. De expositie wordt geopend op zaterdag 16 september 2017 om 11.00 uur door wethouder Constans Pos.
Vervolgens is de expositie tot 15:00 uur te bezichtigen, op zondag van 14:30 tot 17:00 uur en die week op maandag tot en met vrijdag van 19:00 uur tot 20:30 uur.
Op zaterdag 23 september is de expositie voor het laatst te bezoeken van 10:00 tot 12:00 uur. Daarna zijn de foto's hier te zien.

De expositie toont foto's en ander beeldmateriaal over de geschiedenis van de wijk. Daarbij kan het over van alles gaan, als het maar raakvlakken heeft met Dieren-Noordoost. Van de bouw van de wijk tot een gebeurtenis van vorig jaar.

Oude foto's gezocht

Om een mooie expositie te realiseren hebben we materiaal nodig. Foto's, krantenknipsels enz. Bij voorkeur ook digitaal. Dan blijft het origineel veilig en kunnen we online vast voorproeven. Na de expositie zetten we een selectie van het materiaal op de website zodat mensen ook na de feestweek onze geschiedenis kunnen bewonderen.

Heb jij materiaal? Breng het naar iemand van de werkgroep, upload het hier of stuur het per e-mail naar info@dino40.nl. Het is te laat om nog in de expositie te komen, maar het kan altijd nog hier op de site gezet worden.

Wil je eerst meer weten, stuur dan ook een e-mail naar info@dino40.nl.

Terug