Filmhuis

Het Filmhuis Dieren is ooit gestart in De Drieschaar. Zij hoorden van ons jubileum en bieden drie filmvoorstellingen aan.
Dankzij de medewerking van het Filmhuis Dieren zijn er geen kosten aan verbonden.

Kinderen

Huisdiergeheimen Voor kinderen draait de film Huisdiergeheimen in De Drieschaar op woensdagmiddag 20 september 2017, om 14.30 uur.

Een hilarische animatiefilm uit 2016 van de makers van Despicable Me en Minions. Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? We volgen de komische avonturen van een trouwe terriër, slome kat, snoezig dwergkeeshondje, lady-killer mopshond, knorrige bastaard, onnozele cavia en een schattig maar gestoord konijntje.

Trailer

Volwassenen

The Sapphires Op donderdagavond 21 september is er een voorstelling in De Drieschaar voor volwassenen, aanvang 20.30 uur.
Vertoond wordt The Sapphires.

Deze swingende en grappige sixtiesfilm uit 2012 gaat over vier talentvolle zangeressen van Aboriginal afkomst, die worden ontdekt door een talentscout met weinig ervaring, maar een goed oor voor ritme en een hart van goud. Om hun carrière een mooie start te geven, zorgt hij ervoor dat de dames mogen optreden voor de Amerikaanse legertroepen in Vietnam. Eenmaal daar blijkt dit een grotere uitdaging dan gedacht.

Trailer

Jeugd

Maleficent Vrijdagavond 22 september is er een voorstelling in De Drieschaar voor de jeugd (maar iedereen is welkom), aanvang 20.30 uur.
Vertoond wordt Maleficent.

Een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. Het is een live-action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In de film Maleficent wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie.

Trailer

Naar overzicht activiteiten